HomeVestiUHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden...

UHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden tek pošto je bivšoj supruzi zapretio PIŠTOLJEM

Službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu uhapsili su policajca S. M. (37) iz ovog grada zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilašzva u Vladičinom Hanu pripadnici MUP-a odredili su S. M. policijsko zadržavanje do 48 časova.

Potrparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je saobraćajni policajac u Vladičinom Hanu S. M. 12. juna pištoljem pretio i fizički nasrnuo na bivšu suprugu.

Napasnik sa policijskom značkom ranije je u više navrata prijavljivan zbiog nasilja u porodici, ali nije procesuiran, ni pravno sankcionisan.

Bivša žena saobraćajnog policajca zaposlena je u administraciji Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici policajac će posle zadržavanja biti priveden na saslušanje zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu. Protiv nasilnika policija će verovatno pokrenuti disciplinski postupak, a preti mu i udaljavanje s posla zbog nasilničkog ponašanja i pretnji ženi od koje se razveo vatrenim oružjem.

Održana radionica u sklopu pravno-psihološke klinike

Romski centar za žene i decu Daje je u sklopu projekta pravno-psihološke klinike održao radionicu sa ženama izZemun Polja. Tema radionice je bila ,,Prevazilaženje traume...

PRETUČENA RADNICA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U RAKOVICI, Napadač joj slomio nos dok je sedela u svojim kolima!

Radnica Centra za socijalni rad u Rakovici, J. M, pretučena je juče, a kako je "Blicu" potvrđeno u Urgentnom centru, žena je primljena u...

Večeras manifestacija na Kalemegdanu povodom Međunarodnog Dana Mladih

Kancelarija za mlade Grada beograda i Gradska opština Stari Grad u petak, 12. avgusta 2022. od 18.00, obeležiće Međunarodni dan mladih. Manifestacija će biti održana...