HomeVestiUHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden...

UHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden tek pošto je bivšoj supruzi zapretio PIŠTOLJEM

Službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu uhapsili su policajca S. M. (37) iz ovog grada zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilašzva u Vladičinom Hanu pripadnici MUP-a odredili su S. M. policijsko zadržavanje do 48 časova.

Potrparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je saobraćajni policajac u Vladičinom Hanu S. M. 12. juna pištoljem pretio i fizički nasrnuo na bivšu suprugu.

Napasnik sa policijskom značkom ranije je u više navrata prijavljivan zbiog nasilja u porodici, ali nije procesuiran, ni pravno sankcionisan.

Bivša žena saobraćajnog policajca zaposlena je u administraciji Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici policajac će posle zadržavanja biti priveden na saslušanje zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu. Protiv nasilnika policija će verovatno pokrenuti disciplinski postupak, a preti mu i udaljavanje s posla zbog nasilničkog ponašanja i pretnji ženi od koje se razveo vatrenim oružjem.

Poseta dragih žena iz Rekonstrukcija Ženski Fond.

Dana 18.09.2023.godine žene iz Rekonstrukcija Ženski Fond su nas posetile i upoznale se sa našim novim prostorom, kao i trenutnim aktivnostima i planovima za...

Team building Roma Daje 2023.godine

Zahvaljujući Fondu za brigu Trag fondacije, organizacija Romski centar za žene i decu Daje organizovala je četvorodnevni tim building sastanak za zaposlene, saradnice i...

Infosesija OKZ Romanipen I PU “Djurdjevdan” u Kragujevcu

OKZ Romanipen iz Kragujevca u saradnji sa PU “Djurdjevdan” iz Kragujevca je organizovao info sesiju kako bi roditelji bili adekvatno upoznati o načinima upisa...