HomeSta radimoOdržana radionica „Kako da zavolim sebe“

Održana radionica „Kako da zavolim sebe“

Radionica koja je održana nedavno u Beogradu okupila je stare, dugogodišnje korisnice kao i nove korisnice iz različitih gradova. Neke od učesnica radionice su postale i naše saradnice.

Preovladala je otvorenost i spontanost tokom radionice. Nove saradnice su pričale svoje lične priče, podelile su svoja iskustva nasilja dok su višegodišnje učesnice pričale o situacijama koje su u njihovom gradu/opštini a tiče se oblasti nasilja, bezbednosti i diskriminacije.

Cilj radionice je bio pre svega da uživo vidimo stare ali i nove korisnice i imamo uvid u stanje i situaciju višegodišnjih korisnica/saradnica.
Na kraju radionice smo se dogovorile da žene mogu da pišu o situacijama koje se dešavaju u njihovom gradu/opštini a tiču se nasilja, bezbednosti ili diskriminacije.

Važno nam je da za to imamo obezbeđena sredstva, kao podrška ženama.

Sa stanovišta zvaničnog naziva radionice a i kao deo osmomartovskih događanja, ženama smo poklonile poklon kartice da mogu sebi da kupe šta im je potrebno.

Predstavnica udruženja učestvovala na panel sesiji u okviru kampanje „Stop femicidu!“

Predsednica udruženja, Nada Đuričković učestvovala je na panel sesiji u okviru kampanje "Stop femicidu!" koja je održana 24. novembra 2023.godine kao najava početka kampanje...

Poseta udruženju „Amaro Drom“ prvog dana kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“

U okviru obeležavanja kampanje "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama", 25. novembra 2023. godine na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, predstavnice...

Počela je kampanja 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama

Internacionalna kampanja 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama obeležava se širom sveta od 25.novembra - Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama do...