HomeVestiUHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden...

UHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden tek pošto je bivšoj supruzi zapretio PIŠTOLJEM

Službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu uhapsili su policajca S. M. (37) iz ovog grada zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilašzva u Vladičinom Hanu pripadnici MUP-a odredili su S. M. policijsko zadržavanje do 48 časova.

Potrparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je saobraćajni policajac u Vladičinom Hanu S. M. 12. juna pištoljem pretio i fizički nasrnuo na bivšu suprugu.

Napasnik sa policijskom značkom ranije je u više navrata prijavljivan zbiog nasilja u porodici, ali nije procesuiran, ni pravno sankcionisan.

Bivša žena saobraćajnog policajca zaposlena je u administraciji Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici policajac će posle zadržavanja biti priveden na saslušanje zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu. Protiv nasilnika policija će verovatno pokrenuti disciplinski postupak, a preti mu i udaljavanje s posla zbog nasilničkog ponašanja i pretnji ženi od koje se razveo vatrenim oružjem.

ROMSKI CENTAR ZA ŽENE I DECU DAJE POTPISAO MEMORANDUME O SARADNJI SA OSNOVNIM ŠKOLAMA Organizacija Romski centar za žene i decu Daje potpisala je...

Učenici OŠ „Branko Pešić“ iz Zemuna učestvuju na predstavi „Tajanstveni Deda Mraz“

Udruženju Romski centar za žene i decu Daje obratila se ETM produkcija koju predvode Nenad Okanović i Bojan Ivković. Povod je bio divan. Naime,...

Sastanak sa članicama mreže URPN iz Beograda

U okviru kampanje "16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama", u prostorijama udruženja smo se sastale sa članicama mreže Ujedinjene Romkinje protiv...