HomeVestiUHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden...

UHAPŠEN POLICAJAC Godinama prijavljivan za nasilje u porodici, priveden tek pošto je bivšoj supruzi zapretio PIŠTOLJEM

Službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu uhapsili su policajca S. M. (37) iz ovog grada zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilašzva u Vladičinom Hanu pripadnici MUP-a odredili su S. M. policijsko zadržavanje do 48 časova.

Potrparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je saobraćajni policajac u Vladičinom Hanu S. M. 12. juna pištoljem pretio i fizički nasrnuo na bivšu suprugu.

Napasnik sa policijskom značkom ranije je u više navrata prijavljivan zbiog nasilja u porodici, ali nije procesuiran, ni pravno sankcionisan.

Bivša žena saobraćajnog policajca zaposlena je u administraciji Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici policajac će posle zadržavanja biti priveden na saslušanje zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu. Protiv nasilnika policija će verovatno pokrenuti disciplinski postupak, a preti mu i udaljavanje s posla zbog nasilničkog ponašanja i pretnji ženi od koje se razveo vatrenim oružjem.

Zamenik rukovodioca tima za uspostavljanje „Amber alert sistema“: „Očekujem da zaživi i pre 1. novembra“

Andrić je rekao da su do sada definisana dva kriterijuma koja će biti opredeljujuća za aktiviranje Amber alert sistema i da je sada na...

Održan peti trening u okviru Equality programa-vršnjački edukatori.

Dana 10. i 11. maja 2023.godine u hotelu Palace u Beogradu, održani su treninzi za vršnjačke edukatore u okviru Equality projekta. Na treningu su učestvovali...

Održan četvrti trening u okviru Equality programa-vršnjački edukatori.

08.05. i 09.05.2023. održan je četvrti trening za vršnjačke edukatore u okviru projekta koji je podržan od strane Equality Fund. Dana 08. i 09. maja...