HomeSta radimoOdržana radionica „Kako da zavolim sebe“

Održana radionica „Kako da zavolim sebe“

Radionica koja je održana nedavno u Beogradu okupila je stare, dugogodišnje korisnice kao i nove korisnice iz različitih gradova. Neke od učesnica radionice su postale i naše saradnice.

Preovladala je otvorenost i spontanost tokom radionice. Nove saradnice su pričale svoje lične priče, podelile su svoja iskustva nasilja dok su višegodišnje učesnice pričale o situacijama koje su u njihovom gradu/opštini a tiče se oblasti nasilja, bezbednosti i diskriminacije.

Cilj radionice je bio pre svega da uživo vidimo stare ali i nove korisnice i imamo uvid u stanje i situaciju višegodišnjih korisnica/saradnica.
Na kraju radionice smo se dogovorile da žene mogu da pišu o situacijama koje se dešavaju u njihovom gradu/opštini a tiču se nasilja, bezbednosti ili diskriminacije.

Važno nam je da za to imamo obezbeđena sredstva, kao podrška ženama.

Sa stanovišta zvaničnog naziva radionice a i kao deo osmomartovskih događanja, ženama smo poklonile poklon kartice da mogu sebi da kupe šta im je potrebno.

Zamenik rukovodioca tima za uspostavljanje „Amber alert sistema“: „Očekujem da zaživi i pre 1. novembra“

Andrić je rekao da su do sada definisana dva kriterijuma koja će biti opredeljujuća za aktiviranje Amber alert sistema i da je sada na...

Održan peti trening u okviru Equality programa-vršnjački edukatori.

Dana 10. i 11. maja 2023.godine u hotelu Palace u Beogradu, održani su treninzi za vršnjačke edukatore u okviru Equality projekta. Na treningu su učestvovali...

Održan četvrti trening u okviru Equality programa-vršnjački edukatori.

08.05. i 09.05.2023. održan je četvrti trening za vršnjačke edukatore u okviru projekta koji je podržan od strane Equality Fund. Dana 08. i 09. maja...